ISTEN HOZOTT, KICSI ELENA!




Megjegyzések

  1. gyonyoru baba,es gyonyoru csaladban elhet,isten csaladjaban!andrea

    VálaszTörlés
  2. Csodálatos volt a vetítés Orsi, nagyon ügyes vagy,ahogy összeraktad, hát még a zene:különleges.Köszönet érte!Nem volt elég zsepink!! millió puszi:Klári

    VálaszTörlés
  3. Egyetértek, Klári! Orsi, Tuci, köszi a készülést!

    És mit szóltok a hétvégéhez?
    Én annyira felfrissültem az Ige bátorításától. Jó volt megerősödni abban, hogy nem véletlenül és nem magunkra hagyva vagyunk itt keresztényként a világban.
    Küldetésben vagyunk: Isten dicsőségére és szolgálatára - és az Ő védelme, szellemi vezetése velünk van mindig!
    "Mert minden, ami Istentől született, legyőzi a világot, és az a győzelem, amely legyőzte a világot, a mi hitünk. Ki az, aki legyőzi a világot, ha nem az, aki hiszi, hogy Jézus az Isten Fia?"
    Annyira hálás vagyok, hogy az Övé vagyok.
    Isten áldja a hetünket!
    Jutki

    VálaszTörlés
  4. Kedves Mindenki!
    Köszönjük az Istennek, és külön nektek mindazt a sok sok készülődést amivel megszínesítettétek a hétvégét.A szeretetet és mindent beleadtatok hogy a hétvége áldott legyen.Áldás származott belőle még itthon is,hála volt a szívünkbe mindenkiért hogy együtt ismerhettük meg Gergő és Anna hitharcát.Isten ajándéka a kicsi Elena,Ő az unokáink most a legkisebb 6.-ként született, akire úgy vártunk. Mint nagyszülők ma már teljes békességgel de megharcolva adtuk át Istennek elfogadással úgy ahogy született Elena. Ma is emlegettük Elenát,Grétit, és Lizát örültünk hogy feltöltöttek a lányok. ( nagyon náthásan ülök itt )és boldogan osztottam meg veletek ezt a pár sort.
    Isten Áldja meg a munkátokat
    szeretettel: Bodóné Saci

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. draga holgytarsak;
      olyan meghato,hogy ilyen
      kozossegge kovacsol isten minket,jo olvasni a soraitokat es ugy erzem,hogy en is ott vagyok koztetek.tenyleg azt erzem,hogy tobb mindent osztunk meg egymassal es igy kozelebb is kerulunk egymashoz.
      vegre mar olvashattam sari a te irasodat is es jutkienak is nagyon orulok.
      oleles,andrea

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések