Alapítványunk

A GONDVISELÉS A RÁSZORULÓKÉRT ALAPÍTVÁNY azzal a céllal jött létre, hogy idős, magányos embereknek, tartós betegséggel küzdő rászorulóknak, illetve nehéz körülmények között felnövő gyermekeknek nyújtson testi és lelki támogatást. Alapítványunk kiemelten fontosnak tartja a személyes jelenlétben és segítségnyújtásban rejlő erőt, valamint a segítés folyamatában megfogalmazott konkrét igényekre adott konkrét és hatékony válaszokat.

A 2008-ban alapított szervezetünk élelmiszertámogatást nyújt a szegedi csecsemőotthonnak, heti rendszerességgel.


Munkatársaink kapcsolatban állnak olyan kettészakadt, függőségektől megterhelt családokkal, ahol a személyes tanácsadás és a megfelelő szakemberhez történő közvetítés az évek során tartós, pozitív eredménnyel járt. Ezeknek a családoknak alkalmanként – a létfenntartáshoz elengedhetetlen – anyagi vagy természetbeni támogatást nyújtunk.

Igyekszünk az emberekhez odahajolni, és "meglátni az embert az emberben." Fontosnak tartjuk, hogy ne "kampány" segítséget nyújtsunk, hanem ott legyünk a rászorulók mellett életvezetésükben, tanácsokkal lássuk el őket, és reményt és vigaszt nyújtsunk nekik azáltal hogy tekintetüket felfelé, a menny felé fordítsák.

Adószámunk:
19560306-1-06
Bankszámlaszámunk:
CIB Bank
10700433-46768106-511000051 megjegyzés:

 1. ÁLDÁS BÉKESSÉG!
  HÁLÁS SZIVVEL KÖSZÖNÖM, HOGY RÉSZESÜLHETTEM EBBEN AZ ÖRÖMBEN, MOST !
  HOGY ILYEN GAZDAGSÁG ÉRT A MINDEN KEGYELEM ISTENÉTŐL, MINT AZ Ő AJÁNDÉKA..ADOMÁNYA! Szerényen, de szeretném támogatni ezt az " ARANY OLDALT "
  SOLI DEO GLORIA!
  JÉZUS KRISZTUS TEGNAP, MA ÉS ÖRÖKKÉ UGYANAZ! Ámen.

  VálaszTörlés