Egyedül, de mégsem egyedül

Többször olvashatjátok itt a blogon Joni Eareckson Tada gondolatait. Az "Alone Yet Not Alone" Egyedül, de mégsem egyedül című film betétdalát ő énekli, amiért Oscar díjra jelölték. Érdemes meghallgatni énekét:

Mielőtt a felvétel elindult, így imádkozott:

Hozzád futunk, amikor gyengék vagyunk, Istenünk. Ismered ezt a testet. Te alkottál meg engem. Ez egy mozgás sérült test, ami össze van törve, a tüdőm ereje is véges. Egy törékeny egyensúly van a testem felajánlása és aközött, hogy úgy érzem, számomra ezt lehetetlen elénekelni. De én nem akarok erre gondolni. Atyám, imádkozom, hogy pótold ki hangom hiányosságait, a megkopott hangszínemet, a fáradtságot. Kérlek ajándékozz meg erőddel. Az ének arról szól, hogy a Te erődben én is megerősödhetek. Kérlek, Tedd ezt valóságossá számomra, Ó, Istenem!

Megjegyzések

  1. Éppen tegnap hallgattam meg. Csodálatos. Annyira élveztem azt, hogy érezni, amint a hangja feloldódik! Isten megad mindent arra, hgoy Őt dicsérjük. Erre teremtett! vegyük elő, amink van, és áldozzuk oltárén naponként! Ez az életünk értelme. (jan 24)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések