2012.szeptember 24. SZEREPEM ELFOGADÁSA

Az Úr minden ösvénye szeretet és hűség azoknak, akik megtartják szövetségét és intelmeit.  

(Zsolt. 25:10)


Mikor válik egy nő felnőtté? Talán akkor, amikor már nem hasonlítja össze saját életét másokéval. Amikor már nem vár az "Igazira". Amikor már nem arról álmodozik, hogy bárcsak máshoz ment volna feleségül, vagy hogy a gyermekei nagyobbak is lehetnének.
Akkor válunk felnőtté, amikor életünket és szerepünket Isten szemszögéből látjuk, amikor megköszönjük Istennek a tőle kapott szerepünket, és ajándéknak, nem pedig keresztnek tekintjük sorsunkat, amikor reggelente azt kérdezzük: " Istenem, hogy szerezhetek neked dicsőséget, betöltve a tőled kapott szerepet?"
Mi a szereped? Egyedülálló vagy, férjezett, elvált, özvegy? Vér szerinti, örökbefogadó vagy lelki anya? Meg vagy elégedve a szereppel, amit Istentől kaptál? Hiszed, hogy Isten az áldott irányítója szerepednek? Hiszed, hogy a legjobbat adta neked?
Ha bízunk Istenben, hogy a tőle kapott osztályrész a legjobb számunkra, meghozhatjuk azokat a titkos döntéseket, melyek megajándékoznak a megelégedettséggel. Ha nem fogadjuk el Isten által kijelölt sorunkat, elégedetlen szívű nők leszünk.
(Linda Dillow)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések