MEGHÍVÓ----VIRTUÁLIS KÖNYVKLUBBUNKBA...

Kedves blogolvasók!
Ezúton szeretnénk benneteket egy virtuális könyvklubba invitálni. Ennek háttere egy valóságos könyvklub, amit néhány hete kezdtünk el Ásotthalmon. Itt minden alkalomra elolvassuk az adott könyv megbeszélt fejezeteit, majd jókat beszélgetünk az olvasáskor bennünk felmerült gondolatokról. Jó lenne, ha ezt az élményt, ezeket a gondolatokat veletek is megoszthatnánk – sőt, még jobb lenne a ti véleményeteket, élményeiteket is hallani ezekkel kapcsolatban -, de a távolság és az idő sajnos ezt sokaknak nem teszi lehetővé. Ezért született meg az ötlet, hogy könyvklubunkat, ha nem is az élmény teljességével, de azért valamilyen módon mégis csak hozzáférhetővé tegyük ezen a blogon.

Elsőként Corrie Ten Boom Menedék című könyvét olvassuk el. Ahogy haladunk a könyvvel, fejezetenként meg fognak jelenni itt a blogon a bennünk felmerült gondolatok, kérdések. Ha van kedvetek, olvassatok és gondolkodjatok velünk együtt! Természetesen nagyon örülünk majd, ha egy-egy alkalommal esetleg ti is megosztjátok velünk a hozzászólásokban a gondolataitokat, érzéseiteket, de ha ezt nem is teszitek, reméljük a velünk olvasás azért sokaknak élményt jelent majd!

Egy kis ízelítő az első könyvünkről:
„A békés, polgári Hollandia a horogkeresztes rémuralom színterévé válik, az egyszerű órásmesternőből a földalatti ellenállás szervezője, üldözöttek vakmerő bújtatója lesz, az ódon családi ház hálószobájából felfedezhetetlen búvóhely készül. Corrie ten Boom lebilincselő életrajzának olvasása közben végig ott bujkál bennünk a legizgalmasabb kérdés: honnan volt annyi bátorság, lelki és fizikai erő ebben a legyőzhetetlen nőben, hogy az egész élete egy dologról beszéljen: az öröm mélyebbre hatol, mint a kétségbeesés?”

A könyvet a Harmat kiadó adta ki, megrendelhető a Libri honlapján, beszerezhető keresztény könyvesboltokban is, illetve az interneten is olvasható (angolul).
Az angol pdf formátum a következő linken érhető el:




Papp Andi és Kissné Bikádi Orsi

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések