2017. december 17., vasárnap

17. nap Légy világosság! – Ráhangolódás a Karácsonyra – Elismerés

A mindennapok tevékenységei közepette az embereknek időnként jól esik, ha pozitív visszacsatolást, megerősítést kapnak. Fontos megtanulnunk, és gyakorolnunk, hogy kifejezzük elismerésünket a környezetünk felé, (a házastársunk, a gyermekeink, a kiterjedt családunk, szomszédjaink, a munkatársaink, és a gyülekezeti testvéreink felé.) Légy kreatív. Legyen szó akár néhány soros üzenetről, egy e-mailről, vagy egy beszélgetés kapcsán megemlített elismerésről, a szavaink célt fognak érni és megerősítik a másik embert abban, hogy értékesnek tartjuk, és elismerjük őt.

Olvasd el: Kolossébelieknek írt levél 3:12-14., Ézsaiás 58:10-11, Márk evangéliumának 12:31., Római levél 13:8-10. verseit.
A mai elcsendesedésedkor köszönd meg Istennek azokat a szép jellemvonásokat és cselekedeteket, melyeket a környezetedben élő emberekben látsz. Imádkozz azért, hogy ajándékaikat, talentumaikat mind inkább kamatoztathassák. Kérd Istent, hogy amikor elismerésedről biztosítod őket, akkor azt kegyelemmel, és Isten iránt érzett hálás szívvel fogadják.(crosswalk.com, fotó: pinterest.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése