24. nap Légy világosság! – Ráhangolódás a Karácsonyra - Egyszerűség

Tudatosan lassítsuk le a pörgésünket. Nem fogjuk meghallani Isten csendes késztetését, hogy észrevegyük a szükséget körülöttünk, ha a tennivalók listája kavarog a fejünkben, a rádióból, CD-ről pedig állandóan a slágerek szólnak. Ha Isten királyságában szeretnénk hasznosak lenni, le kell állnunk, időnként nemet kell mondanunk bizonyos dolgokra, és az egyszerűség mellett kell döntenünk.

Olvasd el: Ézsaiás 9:6., Mikeás 5:2., Máté 1:18-25., Lukács 2:1-21. verseit.

A mai napon, az elcsendesedésedkor, adj hálát Jézusért, az emberré lettéért, a tökéletes, bűntelen életéért, a haláláért és feltámadásáért, ami által nekünk is reménységünk lehet. Dicsőítsd Istent, hogy Ő mindig velünk van, sohasem hagy bennünket magunkra. Köszönd meg a világosságot, mellyel a legsötétebb élethelyzetünkben is képes felragyogni. Kérd Istent, hogy a szeretet, a nagylelkűség, az együttérzés, az odafigyelés és az önzetlenség lelkülete ne csak advent környékén legyen fontos számodra, hanem egész évben Krisztus lelkületével tudjad szeretni a körülötted élőket.

- Elérkeztünk sorozatunk utolsó részéhez. Áldott karácsonyt kívánok Neked, Kedves Olvasó! Kívánom, hogy Krisztus dicsőüljön meg az életedben az év minden napján. –





(crosswalk.com, fotó: pinterest.com)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések