"Az Úrnak lelke van én rajtam...hogy a töredelmes szívűeket meggyógyítsam...hogy szabadon bocsássam a lesújtottakat."


 Lukács 4:18


Hozzon a mai nap békességet számodra, adjon nyugalmat ebben a kusza világban! Tudd, hogy gondot visel az Isten, és sohasem feledkezik el rólad, hiszen gyermeke vagy. Talán most azok a körülmények, amelyek körülvesznek téged, olyan gondolatokat sugallnak, hogy Isten talán elfeledkezett rólad. Nem, ez nem igaz.

Ha a körülmények nehézsége talán eltakarná is Isten szeretetét, ne is gondolj arra, hogy nem szeret. Vesd rá a terhedet, add át életedet, engedd, hogy életed Ura lehessen! Hiszen Ő az, aki pontosan tudja, mire és mikor van szükséged, aki csodát tehet az életedben, de szükséges, hogy életed irányítását Neki add át! Olyan lehetőségeket ad számodra, amelyekről nem is álmodtál! Hiszen a mi Istenünk végtelen Isten, akit nem köt idő és lehetőség. Bízz Istenben annyira, hogy tudd, pontosan ott vagy, ahol lenned kell. Ne felejtsd el a végtelen lehetőségeket, amelyek a hitből erednek. Használd az adottságokat, amelyeket adott neked, és add tovább azt a szeretetet, amelyet kaptál!


Isten, aki csodát tett az Ószövetségben, nem változott, Ő minden korszakon át hűséges az Őt szeretőkhöz. Tehát légy hűséges,hiszen ígéretét nem vonja vissza, mert nem ember, hogy hazudjon. Bízz Benne! Ő ma sem vonja meg tőled segítségét, kegyelmét és szeretetét.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések