...az Ő sebei által gyógyultatok meg. Mert olyanok voltatok, mint a tévelygő juhok..."

I Péter 2:24-25


Egy különleges nap a mai, és Isten is egy különleges ajándékot tartogatott a számodra. Nő vagy, ez a nap a tiéd, hát fogadd örömmel és hálával minden pillanatát! Tudom, vannak sebeid. Sebek, amik újból és újból kiújulnak, és amikor már azt hinnéd, hogy vége és haladsz a gyógyulás útján, jön az újabb lelet, és kezdheted elölről a harcot.
Ma reggel fogadd egy csokor rózsaként Isten üzenetét, hogy ez a nap nem a sebeké, legalábbis nem azoké, amiket te hordozol. Ma kérlek, nézz fel kicsit másként a hegy tetején álló keresztre, és szívedben éld át újra, ami ott történt. Sebek, amiket nem te kaptál, hanem Ő, érted és helyetted. Sebek, amiken keresztül megmutatta Isten, milyen hihetetlenül fontos vagy neki. Sebek, amelyek gyógyítanak és új életet adnak neked.
Nézd Jézus kezét és lábát, nézd azokat a hegeket, amik soha sem fognak teljesen begyógyulni azért, hogy te élhess örökké horzsolások, vágások és zúzódások nélkül.
Ma különleges nap áll előtted, ezért kérlek, ne merengj a régmúlt dolgain, fájdalmaidon és sérelmeiden! Szemeidet emeld a keresztre, az Isten sebeire, és éld át újra az Ő gyógyítását!
(Áhitatok Nőknek)

    

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések