Az igazi nyugalmat csak Krisztusban találod meg


Vajon hányszor néz le Isten rám, és látja, hogy olyan terheket veszek magamra, amiket nem kellene hordoznom....?

A döntések súlyát
Az anyaság súlyát
A félelmek és aggodalmak súlyát
A magammal és másokkal szembeni elvárások súlyát
A bizonytalanság és a jövő súlyát

Vajon hányszor gondolja azt, hogy "Mikor tanulja már meg?"? Vajon hányszor nézi együttérzéssel, amikor látja, milyen keményen ragaszkodom valamihez? Minden lélegzetvételemmel küzdök, hogy megtartsak valamit, ami úgy tűnik, hogy kicsúszik a kezeim közül.

Hányszor követem el újra és újra ugyanazt a hibát? Felemelek dolgokat, és megpróbálom cipelni őket, de közben végig azon panaszkodom, hogy fáj a hátam, megbotlok és bukdácsolok a súly alatt, és nem futok inkább Hozzá.

Milyen felszabadító, amikor mindent eldobunk....
hagyva, hogy minden a földre hulljon.
Darabokra hullik mellettem, ahogy a
a súlyossága leesik és összetörik.

Ilyenkor egyenesebben tudok felállni, tekintetemet Rá szegezve. Fel tudom emelni a fejemet, mert már nem küszködöm a súly alatt. Szabadon futhatok Hozzá, mert semmi sem tart vissza.

Mert el tudom engedni mindazt, amire nem lettem elhívva, hogy cipeljem - olyan dolgokat, amelyek túl nagyok, túl nehézkesek és túl bonyolultak ahhoz, hogy valaha is felvegyem őket...., de én ennek ellenére azért mégis megpróbálom... Újra és újra magamra veszem ezeket a terheket, és megpróbálom megoldani a saját erőmből. Sokszor észre sem veszem, hogy ezt teszem, amíg már majdnem össze roppanok a nyomástól. Nem arra lettem teremtve, hogy mindezeket a dolgokat cipeljem, hiszen nem vagyok elég erős, viszont olyan Istent szolgálok, aki elég hatalmas és erős hogy vigye a terheimet.

Olyan Istent szolgálok, aki arra vár, hogy átadjam az egészet. Ő minden alkalommal türelmesen vár, figyel engem, és várja azt a pillanatot, amikor rájövök, hogy mit teszek. És Ő mindig ott van, széttárt karokkal hív engem... Jöjj!

Gyere hozzám.
Hadd vigyem a terheted.
Nekem könnyű.
Gyere hozzám, kedves Gyermekem, és én megadom neked azt a nyugalmat, amire vágysz.
Igazi pihenést, amelyet csak Bennem találsz.

Ekkor Őbenne mindent elengedhetek, és érzem, ahogyan a súly leesik a vállamról, és megtalálom, megtapasztalom a nyugalmat, amire oly nagy szükségem van. Őbenne megtalálom, amit keresek,. Minden esetben.






forrás: a Heart full of hope: https://www.facebook.com/Aheartfullofhope

kép: pinterest

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések