Cseréld fel gyengeséged erejével!

„Ne félj, mert én veled vagyok, ne csüggedj, mert én vagyok Istened! Megerősítlek, meg is segítlek, sőt győzelmes jobbommal támogatlak.”
‭‭Ézsaiás‬ ‭41:10


Szeretnénk megállni a helyünket a munkahelyen, otthon, a barátokkal... Vágyjuk szolgálni az Urat, tiszteletet adni neki szóval és cselekedettel, és mindig imádkozni. Szeretnénk igazán élni, és folyton százzal száguldani az életben, de van úgy, hogy nem lehet. Nincs rá sem időnk, sem energiánk, vagy egyéb okból kifolyólag nem lehet.

Talán lelombozódott vagy a mai napon, vagy csalódottság terhel. Ha ez a helyzet, biztatni szeretnélek ma.

A Szentírás mondja: „Ne félj, én magam vagyok veled! Ne nézz körül nyugtalanul! Igen, én vagyok Istened. Erőssé teszlek, segítségedre jövök, erős és győzedelmes jobbom védelmez.”(Ézsaiás 41:10)

Amikor ebben az elgyengült fázisban vagy, kedvező alkalom ez arra, hogy megéld és megtapasztald Isten erejét. Ekkor kapod meg erejét. Amikor az orvosi testület azt mondja, hogy nincs mit tenni, amikor a bank azt mondja, hogy nem tesz többé érted semmit. Igen! Amikor minden „halottnak” tűnik, akkor emelheti fel Isten szavát érdekedben.


Testvérem, bízz Istenben! Add neki gyengeségedet, bánatodat, kételyeidet, félelmeidet, és fogadd el erejét, örömét, képességét, bizalmát! Bízz Istenben, és mindent tőle kapj meg!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések