Maradjatok én bennem és én is ti bennetek. ... a szőlővessző nem teremhet gyümölcsöt magától, csak ha a szőlőtőkén marad,... Aki én bennem marad, én pedig őbenne, az terem sok gyümölcsöt, mert nálam nélkül semmit sem cselekedhettek.

(János 15:4-5)


"Drága Gyermekem!

Maradj bennem és én is benned maradok. Azt kérdezed: hogyan? Gondolj csak egy almafára, amit beoltanak. Amikor a kertész belehelyezi az új szemet, jól odakötözi, hogy a két élet összeforrjon. Két-három év múlva a régi almafán egy újfajta almatermés jelenik meg.

Így van ez veled is. Amikor az életedbe hívsz és összeköttetésbe kerülünk, ez nem egy alkalomra szól. Te felbecsülhetetlenül értékes vagy számomra. Mindent elkövetek, hogy megkapd azt, amire lelki növekedésedhez szükséged van. Ha a kapcsolatunk jól működik, gyümölcsöző lesz életed. Naponta sok olyan dologgal ajándékozlak meg, aminek örülsz, de az egyetlen, amire igazán szükséged van, az az én jelenlétem.

Egyedi vagy, más, mint a többi. Ne a másikra nézz! Lehet, hogy már régóta összeköttetésben van velem, ezért több gyümölcse van, de az is megesik, hogy az élet nehézségei megszaggatták, és mivel nem gyökerezett mélyen bennem, elszáradt.

A te életedről te döntesz. Én most is veled vagyok, átölellek. Bízz bennem! Ismerem életed nehézségeit. Töltsön be nyugalmam és békém, amit a világ nem adhat. Vágyom arra, hogy az életedbe új színt és örömöt vigyek, és hogy együtt éljük át a mai nap minden percét!"
Szerető Atyád, az Isten.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések