„Ti vagytok a föld sója. Ha pedig a só megízetlenül, mivel lehetne ízét visszaadni? Semmire sem való már, csak arra, hogy kidobják, és eltapossák az emberek.”

Máté evangéliuma 5:13


Mi az élet célja? Miért vagyunk ezen a világon? Mitől leszek jó ember? Mitől leszek Ember? Mi a feladatom? Mit kell tennem? Kérdések, melyek időről időre felszínre törnek benned, és újabbnál újabb választ kell találnod. De hol? Ki mondja meg az igazat? Ki mondja meg, mi a te küldetésed? Ki tud ebben segíteni?

Isten csendben megszólít ma reggel, és hív egy közös utazásra, egy közös életre, egy kalandra, egy küldetésre. Csak nem mindig olyan könnyű igent mondani, hiszen ott van a saját elképzelésed, mely néha még egészen közel is áll a valósághoz. A saját terved, a saját akaratod, és nehéz elhinni, hogy Isten jót akar. 

Pedig kettőtök közül Ő az egyetlen, aki látja a jövődet, és ennek fényében teszi meg ajánlatát. Ő látja az életedet a kezdettől az örökkéig, és szeretné, ha mellette döntenél, hogy mindez valóra váljon. Szeretné, ha rábíznád magadat, és engednéd, hogy Ő vezessen, és választ adjon életed kérdéseire. 

Hát mondj igent neki ma reggel, barátom, és hidd el, nem fogod megbánni! Egy különleges úton indulhatsz el Vele, ahol megtanulsz másokért élni, megtanulsz végre igazán élni. És egyszer majd rájössz, te sem álmodhattál volna szebb életet magadnak. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések