Kedves Anyatársaim! 
A következő iskolaév a nyakunkon van... legyünk hát egy kicsit őszinték önmagunkhoz. Tűnődtél-e már el a következő kérdéseken : Mit csináltam rosszul? Elrontom a gyerekeimet?

Két mélyebb beszélgetésem is volt a barátaimmal mostanában, és mindkét beszélgetést a fenti gondolatok szőtték át és át. Gyermekeink gyakran küszködnek az életben, és nekünk anyáknak gyakran az első kérdésünk a küzdelmüket látván: mit rontottam el?

Nem vitatom, a jó eredmény csak egészséges befektetésből származik, abból, hogy miként éljük meg anyaságunkat. Azonban ha a kérdést személyes vádolásként tesszük fel, ahelyett, hogy a vizsgálódásunk egy egészséges fejlődésre késztetne bennünket, akkor beteges a hozzáállásunk.

Mert megbénít, lefáraszt, és legyőz bennünket az önvád. Önmarcangolásunk azt tükrözi, hogy nem működik megfelelően a lelki szűrőnk.

Ezért aztán elhatároztam, hogy elmémet Isten igazságával fogom megtölteni. Mert úgy gondolom, hogy minél több Isteni igazság tölti meg gondolataimat, annál inkább fog a hazugság háttérbe szorulni bennem.

(Forrás: - Lysa TerKeurst, fotó: pinterest.com)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések