Azért írom össze a teendőim listáját, mert azt remélem, hogy mire a végére érek, megnyugszom. De amint egyet kipipálok, a következő feladat máris a lista aljára kerül. Ez egy ördögi kör, amely nap mint nap megismétli önmagát. Mielőtt észrevenném máris túlpörögtem, képtelen vagyok megállni és pihenni.

Amikor így teszek, valami rosszabb történik mint a teendők be nem fejezése - mert lelkileg, szellemileg, testileg megbetegszem. Minden összezavarodik körülöttem.  Előfordult már veled ilyesmi?

Isten ezért rendelte el, hogy "Csendesedjem el.", ezért "terel engem zöld mezőre, és vezet csendes vizek mellé.", ezért "üdíti fel a lelkemet." Máskülönben megtagadnám magamtól azt a pihenést, amire szükségem van.
 
Lehet, hogy Isten a mai napon arra hív, hogy "csendesedj el", és pihenj meg az Ő jelenlétében. Tedd félre a teendőid listáját, és tölts időt Isteneddel. Engedd meg, hogy felüdítse a lelkedet, és a feladataid fontossági sorrendjét Ő állítsa fel számodra. Csakis így tudsz testileg, lelkileg és szellemileg egészséges maradni...

- Micca Campbell Fear Less - Live More


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések