Isten még nem végzett

Éppen ezért meg vagyok győződve arról, hogy aki elkezdte bennetek a jó munkát, elvégzi a Krisztus Jézus napjára.  

(Filippi 1:6)

Isten nem halott és még nem készült el! Lehet, hogy úgy érzed, az életed olyan, mint egy befejezetlen festmény - egy nagy katyvasz, tele hiányos részekkel. Isten szeretné, ha tudnád, hogy noha nem látod, Ő mégis munkálkodik. 

Kreatív és briliáns munkát végez életedben és szeretteid életében is. Csak azért, mert nem látod a végterméket, nem jelenti azt, hogy nem lesz mestermű. 
A Filippi 1:6 pont Isten befejezetlen munkáját említi és biztat, hogy legyünk biztosak abban, hogy Ő, aki elkezdte a jó munkát, be is fogja fejezni. Szóval nyugodj meg: Isten még mindig aktív, és keményen dolgozik az életedben. 

Semmi és senki nem állíthatja meg Isten jóságát az életedben! Még ha úgy is érzed, hogy a te festményed zavaros, Isten fel tudja használni ezt a zavart, hogy megáldja az embereket a világodban. Több van elkészítve neked—több szívesség, több áldás, több jó dolog! 

Gondolj bele: Hogyan ad reményt az a tudás, hogy Istennek befejezetlen munkája van az életedben? 

Köszönöm Istenem, hogy elkezdtél munkálkodni bennem, és ígéretet adtál a befejezésre. Köszönöm jóságod, mely keresztülfolyik életemen. Kérlek, segíts felismerni, mikor ezzel másoknak tudok segíteni. Adj lehetőséget ezen a héten, hogy tudjak valakit bátorítani az útján. Jézus Krisztus nevében kérlek. Ámen

Olvasd el: Zsoltárok 84:11    Jeremiás 29:11




forrás:  Kevin Gerald: 5-day devotional :Good things
fotó: pinterest

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések