Áldott, szép hetet kívánunk!


Megjegyzések

  1. Eppen harmadszor szol Isten hozzam a fenti Igen keresztul. Itt ulok es hallgatom a kinti hideg szelet, amint futyul az ajtok alatt, es csapkodja az ablakokat. Megerkezett egy hideg hullam, de varom,hogy el is menjen olyan gyorsan, ahogy jott. Termeszetes, hogy a ruhazatunkon valtoztattunk ma a tegnapihoz kepest, mert ra vagyunk kenyszerulve. Elokerult a kabat, sal, meleg cipo. Ezek konnyu valtozasok, valtoztatasok, de ahhoz Egi bolcsesseg kell, hogy melyebb valtoztatasokat hozzunk eletunkre nezve.
    Amint tudjatok, itt allok egy elhivassal a szivemben; egy elozo szolgalati szakasz lezarasaval magam mogott, es ehezem es szomjuhozom a biztonsagot, bekesseget. Azt veszem eszre, hogy minel nagyobb mertekben zajlanak a valtozasok magam korul, annal inkabb ra KELL hangolodnom a Szent Lelek hangjara es vezetesere. Annal inkabb el kell szakadnom onmagam elkepzeleseitol, fokent rutinos lepeseitol, es hagyni, hogy ISTEN VALTOZTASSON at alkalmassa arra, hogy az UJ TERVEBE beilleszkedni tudjak. Egy ilyen "valtozo" szakaszban vagyok. Uj ertelmet akarom megtanulni es megtapasztalni az Istentol valo fuggesnek es benne valo bizalomnak. Harcolok most is a magammal szemben allitott elvarasok es talan meg a velt elvarasoknak is amit masok iranyabolfeltetelzek. Arra van most nagy szuksegem, hogy egyedul es kizarolagosan csak azt halljam meg es abban engedelmes tudjak lenni, amit Isten var el tolem! Egyszeru a recept, de mi emberek, es talan NOK megnagyobb aranyban, nagyon komplikaltak tudunk lenni!
    Mai olvasmanyomban Isten igy szolt hozzam: "Az emberi elmet nem arra teremtettem, hogy a jovot ismerje. A te elmed arra lett teremtve, hogy VELEM FOLYTONOSAN KOMMUNIKALJON!Hozd elem osszes szuksegletedet,osszes remenyedet, osszes felelmedet. Bizz mindent az en gondviselesemre. Fordulj el a tervezes szenvedelyetol es fordulj a Bekesseg utjara."
    Ezek nagy valtozasok! Ezek nem felszinesek! Es ebben van e mi Bekessegunk Titka! Ez az en elmem megujjulasanak mindennapos harca!
    Aldast kivanok mindenannyiotoknak!

    VálaszTörlés
  2. Viki!
    Nagyon köszönöm bejegyzésedet. Üdítő volt olvasni! :-) Egy fáradt, zsúfolt nap után kimondottan jól estek a gondolatok...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések