A legjobb barátod vagyok...

A legjobb barátod vagyok, de egyben a Királyod is. Kéz a kézben járd velem az utadat. Együtt szembe tudunk nézni mindazzal, amit a nap tartogat számodra: nehézségek, örömök, kalandok, csalódások. Ha ezeket velem megosztod, akkor semmi sem vész kárba. Szépséget tudok adni az elvesztett álmok hamujának, a bánatból örömet tudok gyűjtögetni, békét teremtek a káoszban. Csak egy barát, aki egyben a Királyok Királya tudja mindezt megtenni. Nincs hozzám fogható!
A neked felajánlott barátság nagyon gyakorlatias, de egyben át van itatva mennyei dicsőséggel. A Velem való közösség azt jelenti, hogy két világban élsz egyszerre, a látható és a láthatatlan, örökkévaló világban. Lehetővé tettem számodra, hogy megtapasztalhass engem, miközben a poros, földi ösvényeden lépkedsz.
(Sarah Young)

Nincsen senkiben nagyobb szeretet annál, mintha valaki életét adja az ő barátaiért.
Ti az én barátaim vagytok, ha azokat cselekszitek, a miket én parancsolok néktek.
Nem mondalak többé titeket szolgáknak; mert a szolga nem tudja, mit cselekszik az ő ura; titeket pedig barátaimnak mondottalak; mert mindazt, a mit az én Atyámtól hallottam, tudtul adtam néktek. 

(János 15:13-15)

 ... adjak nékik ékességet a hamu helyett, örömnek kenetét a gyász helyett, dicsőségnek palástját a csüggedt lélek helyett, hogy igazság fáinak neveztessenek, az Úr plántáinak, az Ő dicsőségére! 
(Ézsaiás 61:3)

  Mint bánkódók, noha mindig örvendezők; mint szegények, de sokakat gazdagítók; mint semmi nélkül valók, és mindennel bírók. 
(II.Kor. 6:10)



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések