Mert az Ő alkotása vagyunk. Krisztus Jézusban jó cselekedetekre teremtettve, amelyeket előre elkészített az Isten, hogy azokban járjunk.

Efézusbeliekhez írt levél 2:10.

MARADJ VELEM A SZÁMODRA RENDELT TÖKÉLETES ÚTON. Sok hang próbálja elvonni a figyelmedet, hogy más ösvényre tereljen téged. Én azonban arra hívtalak el, hogy szorosan járj Velem, hogy elmerülj a Jelenlétemben és hogy a Békességemben élj. Ez az én egyedi tervem számodra, melyet a világ megléte előtt elgondoltam.

Minden egyes gyermekemnek külön ösvényt rendeltem, amelyet egyedül nekik terveztem meg. Ne engedd, hogy bárki arról győzzön meg, hogy az ő ösvénye az egyedüli igaz ösvény. Ügyelj arra is, hogy saját utadat ne emeld másik útja fölé. Amit kérek tőled, az az, hogy igazságot cselekedjél, szeresd az irgalmasságot és alázatosan járj Velem----bárhová is vezetlek téged.

Megmondta neked, ó, ember
hogy mi a jó, és mit kíván tőled
az Úr:
csak azt, hogy igazságot cselekedjél,
szeresd az irgalmasságot,
és alázatosan járj Isteneddel.
(Mikeás 6:8)

(Jézus hívása, Sarah Young)

Megjegyzések

  1. Laura meglepett egy gyönyörű áhítatos könyvvel Amerikából: "Jézus hívása - az Ő jelenlétéből származó békének öröme, Sarah Young". Nagyon szép gondolatok vannak benne, valószínű, hogy sokszor fogok idézni ebből a könyvből. Köszönöm Laura! :-)

    VálaszTörlés
  2. Mi koszonjuk, hogy megosztod velunk :-)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések