Egy ima az anyákért és nagymamákért

Íme egy ima különösen az édesanyákért és nagymamákért, mert annyira megérdemlitek az áldást és a tiszteletet azért, akik vagytok, és mindazért, amit tesztek. Nem számít, hány évesek vagytok, egyedülállóak vagy házasok, ez az áldásért szóló ima minden jó cselekedetért, minden jó szóért és a szeretet minden megnyilvánulásáért szól, amelyet valaha is felajánlottatok azokért, akiket szerettek.

Az anyukák és nagymamák nem tartják magukat hősöknek. De ők is, mint oly sokan mások, többféle felelősséggel zsonglőrködnek, amellett, hogy igyekeznek minél több időt tölteni férjükkel és gyermekeikkel, mások pedig próbálják fenntartani az egyensúlyt egyedülálló anyaként. Néhányan még mindig veszteségekkel küzdenek, beleértve a munkanélküliséget is.

De, ha édesanya vagy nagymama vagy, akkor ez az ima most érted szól:

Áldás kérés

Uram,

Áldj meg ma minden édesanyát és minden nagymamát lelki áldásaid legjavával. Erősítsd meg szívüket és lelküket, a kezük munkáját és azt a szeretetet, amelyet oly szabadon adtak a gondjaikra bízott gyermekeknek. Biztosítsd őket naponta arról, hogy mennyire értékesek, hogy ne legyen okuk kételkedni abban, hogy szeretve, megbecsülve és dédelgetve vannak a Mennyei Atya szemében.

Segíts nekik, hogy eltűnjenek aggodalmaik és a félelmeik

Teremtsd meg bennük védelmed és bizalmad mély érzését, hogy az aggodalom és a félelem eltűnjön, amikor szeretteiket a Te gondjaidra bízzák. Add, hogy tudják, hogy minden ima, amelyet imádkoztak, és minden bátorító szó, amelyet gyermekei/unokái érdekében mondtak, édes, illatos áldozattá változott a Te trónod előtt.

Suttogj nekik kedves szavakat

Súgd mélyen a lelkükbe azokat az kedves szavakat, amelyekre vágynak hallani Tőled. Mutasd meg nekik, hogy semmi sem választhatja el őket a Te szeretetedtől. Segíts nekik, hogy minden nap belesimuljanak a Te ígéreteibe, és hittel álljanak azokban a dolgokban, amelyekről kijelented, hogy igazak. Add, hogy tudják hogy Te megjutalmazod a hűséget, de az igazi siker nem az ő eredményeikben rejlik.

Engedd, hogy abban a tudatban pihenjenek, hogy mindent megtettek, amit tudtak - és hogy ők és azok, akiket szeretnek, valóban hozzád tartoznak. Áldd meg őket szolgáló lélekkel, hogy megtaníthassák az övéiket és megtapasztalhassák azt az örömet, hogy azt hallják: "Jól csináltad!".

Oszlass el minden kétséget

Távolíts el minden bűntudatot, legyen az hamis vagy valós, és helyettesítsd őket csodálatos kegyelmeddel és megbocsátásoddal. Segíts nekik, hogy gyermekeiket vagy unokáikat a Te szemeddel láthassa, tudva, hogy a Te kezedben vannak a legbiztonságosabb helyen, ahol valaha is lehetnek. Csillapítsd le minden kétségüket, és erősítsd meg bizalmukat az Egyetlenben, Aki minden helyzetből jót tud kihozni.

Adj nekik bölcsességet és útmutatást

Tanítsd meg nekik, hogy ők nem tudják kielégíteni gyermekük életének minden részletét, de Te igen. Adj nekik bölcsességet és útmutatást, hogy a Te utadon neveljék ezeket a drága gyermekeket, majd az eredményeket Rád bízzák, Uram. Segíts neki korlátlanul szeretni, szüntelenül imádkozni, és megbánás nélkül élni.

Áldd meg őket olyan Hozzád való függőséggel, hogy elismerjék elégtelenségüket, mégis felismerjék és elfogadják a Te elismerésedet, kegyelmedet - és a Te örömödet, hogy Te a szeretett gyermekedként tekintesz rájuk.

Mutasd meg nekik a hűséges jellemedet

Ahol az imák még mindig megválaszolatlannak tűnnek, és az álmok még nem valósultak meg, nyisd meg a szemüket, hogy túl láthassanak ezen a világ valóságán, egy olyan Reménybe kapaszkodhassanak, amely sohasem okoz csalódást. Mutasd meg nekik a Te hűséges jellemedet: egy Atyát, aki soha nem hagyja el őket.

Adj nekik bátorságot, hogy kitartsanak életük legnehezebb pillanataiban is. Áldd meg őket őszinteséggel, tisztességgel és játékossággal, amely megmutatja gyermekeiknek, hogy ők is emberek, de rendíthetetlenül vágynak arra, hogy megismerjenek Téged.. Áldás árassza el az életüket.

Adják át másokra az örömüket, legyen tiszta a szenvedélyük, és áradjon rájuk áldás, amit megérdemelnek - különleges napokon és életük minden napján.

Jézus nevében,

Ámen


Fölkelnek előtte fiai, és boldognak mondják, ura pedig így dicséri: Sok nő végez derék munkát, de te felülmúlod mindegyiket! Csalóka a báj, mulandó a szépség, de az Urat félő asszony dicséretre méltó. Hadd élvezze munkája gyümölcsét, dicsérjék tetteiért minden helyen! (Példabeszédek 31: 28-31)









kép: pexel

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések