Aki meggyógyítja minden betegségedet. Zsolt 103,3

 Bármilyen megalázó, mégis milyen igaz az a megállapítás, hogy a bűn betegsége miatt így vagy úgy, de mindannyian szenvedünk. Micsoda vigasztalást nyújt tudnunk, hogy van egy nagyszerű Orvosunk, aki képes és hajlandó meggyógyítani! Gondolkodjunk Róla ma reggel!

Gyógyításai nagyon gyorsak: egy Rá vetett pillantás is életet ad. Gyógyításai gyökeres változást hoznak, a betegség gócpontjára tapint, ezért gyógyításai biztosak is. Ő soha nem vall kudarcot, a betegség soha nem tér vissza. Ahol Krisztus gyógyít ott nincs visszaesés; nem kell attól félni hogy betegei csak bizonyos időre javulnak fel; Ő új embert teremt belőlük, új szívet és új lelket ad nekik. Ismer minden betegséget. Az orvosok általában egy-egy betegségre specializálódnak. Bár csaknem minden fájdalmunkról és betegségünkről tudnak egy keveset, mégis, rendszerint van egy terület, amelyet a többinél alaposabban tanulmányoznak. Jézus Krisztus azonban töviről hegyire ismeri az egész emberi természetet. Az egyik bűnöst éppúgy tudja kezelni, mint a másikat, és még soha nem találkozott olyan kivételes esettel, amely nehéz lett volna neki. Kezelt különleges betegségeket rendkívüli komplikációkkal, mégis mindig egyetlen pillantással meg tudta állapítani, hogyan kezelje mindegyik beteget. Ő az egyetlen összes betegséget ismerő Orvos, és az Ő orvossága az egyetlen minden betegséget gyógyító csodaszer.

Bármi legyen is lelki betegségünk, azonnal a Mennyei Orvoshoz kell fordulnunk vele. Nincs az a megtört szív, amelyet Jézus ne tudna bekötözni: vére megtisztít minket minden bűntől. (1Jn 1,7) Gondoljunk csak arra a rengeteg emberre, aki érintése erejétől mindenféle betegségből kigyógyult, és máris örömmel kezeire bízzuk magunkat. Ha bízunk Benne, a bűn meghal, ha szeretjük Őt, a kegyelem éltet, ha kitartunk mellette, növekedünk a kegyelemben, ha meglátjuk Őt, amint van, akkor a kegyelem beteljesül örökre.


 szöveg: C.H. Spurgeon, Reggel és este, napi áhítatok

fotó: pexels.com

Megjegyzések

  1. Köszönöm Uram hogy rád bízhatunk magunkat ! Ámen !

    VálaszTörlés
  2. Kérlek Uram vigyázz a drága szép családom minden tagjára🙏🙏🙏

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések