Ima az édesapákért


Annyira hálásak vagyunk, hogy az Úr az apák és az apafigurák által is munkálkodik. Vezetik és szeretik a családjukat. Milyen szent és fontos elhívásuk van ezeknek a férfiaknak, hogy mennyei Atyánk példáját tükrözzék a családjukban. Nagyon hálásak vagyunk ma és minden nap mindazért, amit tesztek, és mindazért, akik vagytok!
Köszönöm, Uram, az apákat, akik közelebb vezetik hozzád a családjukat!

És azok számára, akiknek ez a nap a távollét, veszteség vagy más körülmények miatt nehezebb, mint a többi, azért imádkozunk, hogy ma erőt és szeretetet találjanak mennyei Atyánk karjaiban. “Atyátokká leszek, ti pedig fiaimmá és leányaimmá lesztek, így szól a mindenható Úr.””
‭‭2Korinthus‬ ‭6‬:‭18‬ ‭RÚF‬‬



És mindeközben egy pillanatra megállunk és megemlékezünk az életünkben élő apákról és apafigurákról, az ima lehet a legnagyobb ajándék, amit adhatunk nekik.

Íme három, bibliai igeverseken alapuló ima, amelyet ma imádkozhatunk apukáinkért:


  • Védelemért...
"Uram, imádkozom, hogy őrizd meg őt minden bajtól - imádkozom, hogy vigyázz az életére; az ő jártára és keltére most és mindörökké.
" (Zsoltárok 121:7-8)


  • Bölcsességért
"Uram, imádkozom, hogy szüntess meg benne minden viszályt, hogy ne legyen benne büszkeség, és engedd, hogy bölcsességet találjon akkor, amikor tanácsot fogad el." (Példabeszédek 13:10)


  • Erőért
"Uram, imádkozom, hogy Benned élje az életét, és Te erősítsd meg őt a hitben, és engedd, hogy bőségesen áradjon belőle a hála". ( Kolossé 2:6-7)


forrás: proverbs31ministries
kép pinterest




Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések