Reggeli gondolatok...

 Akihez imádkozol

Semmiért se aggódjatok, hanem imádságban és könyörgésben mindenkor hálaadással tárjátok fel kéréseiteket Isten előtt; és Isten békessége, mely minden értelmet meghalad, meg fogja őrizni szíveteket és gondolataitokat a Krisztus Jézusban.

(Filippi 4:6-7)


Bátorítson az a tudat a mai napon, hogy Isten azért alkotott téged, hogy Vele kapcsolatban élj. Ez azt jelenti, hogy amikor imádkozol, nem az Univerzum egy távoli pontján lévő valakihez szólsz. Amikor imádkozol, a Barátodat, a Megváltódat, a Gyógyítódat, a Helyreállítódat szólítod meg, Akinek gondja van rád.

Oly sokan imádkoznak remény vagy bizonyosság nélkül. Te és én azonban Istenhez fordulhatunk az Ő Fia, Jézus Krisztus nevében, Aki minden egyes emberért meghalt a kereszten.

Ő nem egy távolban élő, személytelen istenség, hanem az embert személyesen kereső, szerető, megértő, kegyelmes, bűnbocsátó Isten, Aki odafigyel ránk, és minden egyes szükségünkről gondoskodik az Ő gazdag dicsősége szerint.

Tehát, amikor imában Hozzá járulunk, akkor az Ő szeretett gyermekeiként tehetjük meg ezt, mint akikre kincsként tekint.





Forrás: Christine Caine: First Things First

The One You are Praying to

Fotó: Pinterest


Megjegyzések

  1. Köszönöm Uram, hogy Te egy imányira vagy tőlem! Mindig szólíthatlak, mindig meghallod amit mondok. Még számon sincs a szó, Te Uram már tudod azt. Olyan jó tudni, érezni, hogy SOHA nem vagyok egyegyedül, hogy mindig Veled vagyok. Mindig Veled, Uram, mindig Veled, még , ha gyarló szemem nem is mindig lát...Te itt vagy és tudod, hogy számomra mi a jó! ÁMEN

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések