Isten meghallgat



Beszélhetsz Istennel, mert Ő meghallgat. A hangod számít a mennyben. Isten komolyan vesz téged. Amikor belépsz az Ő jelenlétébe, akkor a körülötte lévők mind odafordulnak, hogy hallják a hangodat.

Ne félj attól, hogy nem vesz tudomást rólad. Akkor is, ha csak hebegsz-habogsz, dadogsz, és úgy érzed, hogy senkit nem nyűgözöl le az imáddal, Őt akkor is lenyűgözöd – Ő meghallgat. Ő meghallgatja az idős ember fájdalmas könyörgését az öregek otthonában. Ő meghallgatja a halálraítélt nyers vallomását a siralomházban. Amikor az alkoholista irgalomért esdeklik, amikor a férj, vagy feleség útmutatást kér, amikor az üzletember beugrik egy imára a kápolnába, Isten meghallgatja.

Azonnal. Figyelmesen. Az imákat olyan becsben tartja, mintha értékes ékszerek volnának. Az imáink megtisztítva és tekintéllyel felruházva, jó illatként kerülnek az Atyához. „És felszállt a füstölőszerek füstje a szentek imádságaival az angyal kezéből az Isten elé” (Jelenések 8:4). Hihetetlen! A szavaink meg sem állnak, amíg el nem érik magának Istennek a trónját!

„Ekkor vette az angyal a füstölőt, megtöltötte az oltár tüzéből, és ledobta a földre” (Jelenések 8:5). Egyetlen kiáltás, és a menny hadereje készen áll. Itt a földön elmondott imád aktiválja Isten erejét a mennyben és az Ő akarata meglesz „amint a mennyben, úgy a földön is” (Máté 6:10).


Max Lucado, fordítás: ahitatok.hu, fotó: pinterest.com

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések