Karácsonyi üdvözlet:

Kétezer évvel ezelőtt Isten meghallotta az akkor és a majdan élők segély kiáltását. Bűneink okozta reménytelenség közepette Isten megnyitotta a mennyet, hogy elküldje Királyunkat újszülött csecsemőként.

Dicsősége beragyogta a poros istállót, hirdetve: „ÉN VAGYOK”

Kegyelme így érintett meg bennünket, szentsége így ért el hozzánk. Az Ő Fia így jött el közénk. Azon a dicsőséges éjszakán a gyermek Krisztus hangja REMÉNYT támasztott a sötétségben.

Azért van reménységünk, mert Megváltónk született. Aki megoldást hozott minden fájdalmunkra, minden bűnünkre, minden szükségünkre. Életünk mindazon problémás területére, melyeket a mosolygós fényképek nem mutatnak be. Azokra a pillanatokra, amikor elbukunk. A még megküzdendő harcainkra. Az elutasítottságra, mely még mindig mélyen belénk vág és megsebez bennünket. A még meg nem válaszolt imáinkra.

A térbe pedig ami a jelenlegi állapotunk és reményeink szerinti jövőnk között van, Megváltónk belép, és hirdeti: „ÉN VAGYOK az út, az igazság és az élet.”

Azt kívánjuk, hogy Jézus útja, igazsága és élete ragyogja be saját és szeretteid életét.

Szeretettel kívánunk áldott Karácsonyt Nektek, Kedves Olvasóink!
A Csendes Percek Istennel – Virtuális Kávézó Szerkesztői




Megjegyzések

  1. Kedves szerkesztők!Hálás köszönet a munkátokèrt ami úgy kell nekünk mint egy falat kenyèr!Îrásaitok támogatnak,erőt adnak a mindennapokban!Áldott bèkès megújuló boldog karácsonyt kívánunk mi is Nektek!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Szerkesztők! Én is köszönöm a szolgálatotokat, minden délben olvaslak Benneteket! Áldott, békés karácsonyt kívánok én is mindenkinek, Nektek és a többi Olvasónak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük a bátorítást és a kedves szavakat! Áldott új évet kívánunk!

      Törlés
  3. aldott unepet kívánunk

    VálaszTörlés
  4. Âldott Karâcsonyt kívânok szeretettel mindenkinek ! Köszönöm a szerkesztőség munkájat , minden reggel keresem irásaitokat ,és hálás vagyok érte !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük, hogy követtek bennünket, olvassátok a bejegyzéseket! Áldott új évet kívánunk!

      Törlés
  5. Válaszok
    1. En is minden reggel olvasom az irasaitokat, es olyan sokszor uzen altaluk Isten. Van gyumolcse a munkatoknak, az en eletemben biztos!!

      Törlés
    2. Köszönjük a kedves, bátorító szavaidat, Noncsi! :-) Áldott új évet kívánunk!

      Törlés
  6. Àldott Kararàcsonyt kívànok,békességet mindenkinek és erőt a nehéz mindennapokra.
    Köszönöm a szerkesztőség munkàjàt,az íràsok nekem erőt adnak🙏💗

    VálaszTörlés
  7. Dicsőség Istennek nagyon szeretem írásaitokat, köszönet érte, és hála az Úrnak, de kár, hogy nem minden nap van, mert amikor nincs nem tudok mit a minden napi áhítatban írni amit már évek óta írok, a tőletek át vett írásokból. Az Úr áldja meg a munkátokat, teremjen sok gyümölcsöt. Ámen! Zsóka.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsóka! Köszönjük, hogy olvasod az írásokat! Öröm olvasni, hogy eszközként szolgálnak bejegyzéseink a napi elcsendesedésedkor. Áldott, Istennel töltött csendes perceket kívánunk az új évben is!

      Törlés
  8. Kedves szerkesztőség! Áldott karácsonyt és boldog új évet kívánok nektek.. Mindig nagy örömmel olvasom az üzeneteket, mert sokszor rajtatok keresztül üzen isten, számomra van hogy pont az aznapi üzenet, nekem személyesen szól. Hála és köszönet érte. Isten gazdag, kegyelme és szeretete, áradjon továbbra is rátok. Szeretettel. Judit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Judit! Köszönjük bátorító, kedves szavaidat. Hálásak vagyunk, ha Isten használja az oldalunkat az életedben. Az Ő Igéje élő és ható! <3 Szeretettel kívánunk áldott új évet!

      Törlés
  9. Köszönöm én is a munkátokat! Sokat jelent nekem, és tudom megosztásaimmal embertársaimat szolgálni és természetesen ezzel Istent!
    Áldott 2023- As évet kívánok mindenkinek!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések